Biodanza Deventer
   Welkom Wat is biodanza Biodanzafeest Wie zijn wij Informatie Contact Links  

Ervaringen

"De eerste keer biodanza in Deventer was een mooie ervaring. Fijne mensen en goede begeleiding van Mark en Jojanneke in een prachtige ruimte. Ik voelde mij al snel op mijn gemak en verbonden met de groep.  
    Hoewel het zo’n eerste keer zeker ook spannend is, had ik snel het gevoel op een veilige plek te zijn waar ik mezelf en anderen kon ontmoeten in de dans.
    Jojanneke en Mark zijn een prachtig stel samen die op een natuurlijke manier elkaar en anderen in dans ontmoeten. Vreugde, liefdevolle aandacht en respect zijn woorden die in mij opkomen en hun zeker goed passen.
    De dansoefeningen die gegeven werden zorgden voor meer verdieping in contact met anderen. Je leert hier je eigen grenzen kennen en die van een ander. Dit te respecteren op een vriendelijke manier.
Mark en Jojanneke geven hierin een goede leiding en hebben veel zorg, dat processen hierin goed verlopen.
    Het is niet alleen maar veel plezier in dansen maar ook zeker een mooie manier jezelf en anderen beter te leren kennen. Een leerzaam proces. Soms confronterend maar daardoor interessant. Een hele mooie manier om dicht bij jezelf te komen en jezelf te ontwikkelen.
    Na deze eerste ontmoeting in dans voelde ik mij meer verbonden, ervaarde ik meer vreugde en vrijheid en was ik de volgende dagen erg vrolijk.
Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring"
Karin


"Voor mij is biodanza een ommezwaai in mijn leven! Om meer in mijn kracht te komen en dichterbij mijzelf. Hierdoor heb ik meer verbinding met de ander en het grotere geheel.

Jojanneke en Mark bieden mij een veilige setting in een mooie dansruimte met veel lieve mensen die je in de biodanza workshop bij hen ontmoet. Elke keer geniet ik weer van de dans en deze ontmoetingen"
Marike


Ervaringen


"Biodanza haalt het meest speelse, spontane, uitdagende en ontroerendste in mij naar boven dat ik ooit in een groep heb mogen ervaren.
Zonder woorden zoveel in sprankelende bewegingen met elkaar delen, elkaar verrijken, is iets wat voor mij alleen maar bij Mark en Jojanneke in de groep mogelijk is.
Bijzonder is ook dat ze alle ruimte geven aan mijn eigen invulling van hun dansaanwijzingen en mij toch zo mooi en ritmisch mogelijk laten afstemmen op andermans behoeftes."
Jos


"Ik ben heel erg gek op dansen, dus toen mijn partner Erik zei: Ga je mee naar biodanza, zei ik onmiddellijk: JA!
Het is zo fijn om je zo helemaal te kunnen laten gaan. Opgaan in de muziek, en vanuit daar je te bewegen. Anderen ontmoeten in zowel oogcontact, als samen dansen. Het is een manier om je eigen vrijheid te ervaren.
Biodanza maakt dat ik in gezelschap ineens heel duidelijk kan voelen waar mijn grenzen liggen. Het maakt helder, in een vorm zonder woorden, waar ik tegen aan loop in het dagelijks leven, maar ook dat ik gevoelens krijg die ik nog nooit eerder heb ervaren.
Ook laat het me zien, dat sommige dingen die ik denk alleen met mijn partner te ervaren, zich ook manifesteren in contact met anderen, waardoor ik beter zicht krijg op bepaalde patronen in mij.
Het is een manier om mezelf helemaal te ervaren. En als je je wederzijds kunt openstellen in de ontmoetingen die er zijn binnen biodanza, kan het zoveel ontroering geven.
Ik ben blij dat we er samen mee zijn begonnen. Veel dank voor de bijzondere ervaringen."
Marjanne

'Biodanza Deventer' 2022, Ontwerp door: Jojanneke Beekman. Logo: De Getemde Muis, all rights reserved
logo